logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Soutěž E.ON Energy Globe už 16. rokem oceňuje ekologické projekty po celé republice

3612 projektů se přihlásilo za 15 let trvání do prestižní soutěže E.ON Energy Globe, která každoročně oceňuje nejlepší tuzemské nápady nebo realizace z oblasti ekologie a udržitelnosti. O kolik se toto číslo zvýší letos? Přihlašování do letošního 16. ročníku již začalo.

Přihlásit projekt může kdokoliv až do 3. března 2024 na webových stránkách energyglobe.cz, kde stačí vyplnit jednoduchý formulář. Zapojit se mohou i ti, kteří svůj projekt nemají, ale o nějakém zajímavém vědí. Stačí jej krátce popsat, přiložit odkaz a základní kontakty a odeslat na e-mail energyglobe@eon.cz.

Na jaře pak zasedne porota složená z odborníků Akademie věd České republiky, která nominované projekty ohodnotí a vybere finalisty. Ti budou mít i svého ambasadora, jež vybrané projekty budou prezentovat veřejnosti. Absolutního výherce letošního ročníku soutěže pak určí veřejnost v online hlasování. Nejúspěšnější projekt pak získá finanční podporu 500 tisíc korun na svůj další rozvoj od společnosti E.ON a naváže tak na úspěch společnosti NIL Textile v loňském roce.

Zkrátka nepřijdou ani ti, kteří pošlou jen tip na zajímavý projekt. Pokud se jejich tip dostane do finále, získá ten, který ho jako první nominoval, voucher v hodnotě 10 000 korun na ubytování v rámci www.glampingcz.cz.


E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.