logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové termíny kurzu navrhování FVE, školení montážních techniků a školení instalace FVE na bytové domy

Školení budou zajišťovat odborníci z ČVUT UCEEB a případně další přizvaní experti na dílčí části školení. Všechna školení jsou aktualizována s ohledem na novou legislativu a dotační podmínky.

Dvoudenní školení montážních techniků proběhne 26.-27.2.2024 na ČVUT UCEEB v Buštěhradě a náplň bude jak teoretická, tak praktická: od návrhu FV systémů, připojení do sítě, jištění, kabeláž, až po kontrolu provozu, monitorovací systémy, časté problémy a výrobní vady. Pro účast stačí vyplnit přihlášku. Školení obsahuje nově praktické dopady vyhlášek a ČSN platících od 2024 včetně reálných ukázek v realizacích instalaci.

Jednodenní školení instalace FVE na bytových domech proběhne 29.2. 2024 a je zaměřené na problematiku montáže fotovoltaických elektráren na bytové domy. Pro účastníky je připraven zajímavý program s ukázkami reálných řešení a specifik instalací na bytových domech včetně řešení alokačního klíče na sdílení vyrobené energie do bytových jednotek. Na školení získáte nově informace o možnosti praktické implementace nově schváleného LEX OZE II. Pro členy CAFT je nachystaná výrazná sleva. Pro účast stačí vyplnit přihlášku. 

Jednodenní kurz navrhování fotovoltaických systémů s podporou softwarových nástrojů proběhne 22.2.2024 a je vhodný nejen pro projektanty, ale i pro vedoucí montážních skupin. Zahrnuje problematiku správného návrhu zaměřenou zejména na oblasti, při kterých se často chybuje: jištění, ochrana před atmosférickým přepětím či vedení kabeláže. Účastníci v průběhu kurzu vytvoří základní návrhy různých typů fotovoltaických systémů. Pro účast stačí vyplnit přihlášku. Kurz byl aktualizován s ohledem na nové podmínky NZÚ.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.