logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Řídicí jednotka Loxone získala certifikaci mezinárodně uznávaného standardu BACnet

Pro přežití ve složitém ekosystému automatizace budov je zásadní součinnost mezi různými zařízeními a systémy. Proto vstupuje do hry protokol BACnet, jehož certifikaci nyní získal i Loxone Miniserver.

Co je BACnet?

BACnet znamená „Building Automation and Control Networks“ a je to mezinárodně uznávaný komunikační protokol pro automatizaci budov. Umožňuje plynulou integraci různých systémů a zařízení, od řízení klimatizace po bezpečnostní technologie. BACnet není vázán k žádnému výrobci a tím podporuje interoperabilitu v automatizaci budov.

Protokol výrazně pomáhá zvládat rychlé změny ve světě automatizace budov, které se dějí díky integraci stále inteligentnějších systémů.

Loxone Miniserver nedávno získal certifikaci BACnet (BTL-31076), což potvrzuje jeho spolehlivost a splnění vysokých standardů v oboru. Podporuje širokou škálu profilů a funkcí BACnet, včetně:

  • BACnet Smart Actuator (B-SA)
  • BACnet Gateway (B-GW)

Navíc pokrývá širokou škálu podporovaných typů objektů a BACnet Interoperability Building Blocks (BIBBs), jako jsou Analog Input, Analog Output, Binary Input, Binary Output, stejně jako „Data Sharing“ a „Device Management“.

Senzory a aktory Loxone jsou nyní také s ověřením a pečetí stálou součástí budovy řízené systémem BACnet.

Certifikaci získaly všechny Miniservery: Miniserver, Miniserver Compact i Miniserver Go. A přinesla více než jen další funkce:

  • Interoperabilita: Díky certifikaci BACnet mohou Loxone Partneři bezproblémově intergrovat Miniserver s ostatními systémy kompatibilními s BACnet.
  • Flexibilita: Široká podpora různých funkcí BACnet umožňuje realizovat rozmanité a složité projekty.
  • Prověřenost: Certifikace BACnet je zárukou kvality a spolehlivosti.

Více o certifikaci


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.