logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MDT představuje KNX vypínače v matné černé

Po dlouhé dekádě bílé, vyslyšel tento největší evropský KNX výrobce vstříc přání svých zákazníků a přichází s novou barevnou variantou svých programovatelných ovladačů – v designové matné černé.

Z produktů MDT si vybere opravdu každý!

MDT Technologies je největší evropský výrobce KNX zařízení. Nabízí pestrou nabídku DIN modulů, programovatelných ovladačů, senzorů, detektorů aj. Vývoj i samotná výroba probíhá v Německu. Celý proces má výrobce pevně v rukách a díky tomu se může pyšnit označením Made in Germany. 

MDT ovladače v matné černé (ale i lesklé bílé) jsou skvělou volbou do projektů, do kterých hledáte kvalitní a zároveň cenově dostupné řešení.

Nabídka je široká, ať už hledáte

  • klasický tlačítkový design 1,2 nebo 4tlačítko
  • ovladač s displejem 
  • ovladač s displejem a ovládáním žaluzií
  • detektor pohybu 
  • termostat

Máte možnost konzultace

Širokou nabídkou designů i funkcí vás provedou naši zkušení obchodníci. Poradíme s technickým návrhem řešení vašeho projektu. Anebo můžete nakoupit vše co potřebujete přímo na našem B2B e-shopu www.yatun.cz.

Třeba i KNX kabel (100m nebo 500m).

 

KNX certifikační školení 2024

Staňte se oficiálním KNX partnerem. Naučte se pracovat s ETS (konfiguračním nástroji určenému pro KNX projekty inteligentních instalací), získávejte slevy i další zajímavé nabídky. Přihlaste se na certifikační školení - v Praze, Brně nebo v Hodruša Hámre (SR).

Termíny najdete na našem webu v sekci ŠKOLENÍ. 

 

YATUN s.r.o.  

výhradní zástupce výrobce MDT pro Českou republiku a Slovensko

KNX certifikační centrum v Praze

distribuce - školení - technická podpora - databáze znalostí

 

Ukaž mi ceny


YATUN, s.r.o.
logo YATUN, s.r.o.

Jsme distributor pro B2B segment v oblasti automatizace a kompletního řízení inteligentních budov, zabezpečení i řízení audio/videa, včetně domácích kin s DolbyAtmos. Naši technici školí a certifikují - KNX, Control4, Fibaro. V Praze provozujeme 2 smart ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.