logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezpečné cesty: Gumové břity pomáhají při zimní údržbě komunikací

V zimních měsících se péče o údržbu komunikace stává hlavním úkolem pro zajištění bezpečného a plynulého pohybu lidí i vozidel venku. K čištění vozovek od sněhu mohou posloužit gumové břity od GUMEXU.

Jednoduchá montáž, ochrana povrchu a eliminace hluku - to jsou hlavní výhody gumových břitů na radlice a pluhy, které nabízí firma GUMEX. Břity, které se nejčastěji používají při úklidu sněhu, však najdou své uplatnění nejen v zimním období. Posloužit můžou například i k odstranění nánosů bahna nebo mokrých odpadů po dešťových srážkách, v zemědělství či na staveništích.

Gumové břity lze objednat v různých velikostech a ve variantě s úkosem či bez. V GUMEXU je vyrábějí ze speciální oděruvzdorné pryže se zalisovanými textilnímu vložkami. Tento dlouhodobě osvědčený materiál zajišťuje jednak vysokou životnost břitů a dále chrání povrch, na kterém se břity používají.

„Břity z odolné pryže se našim zákazníkům velice osvědčují. Díky tomu, že je nabízíme hned v několika velikostech a ve verzích s úkosem či bez úkosu si u nás vybere opravdu každý - ať už potřebuje břity pro velké průmyslové stroje, nebo například malé čtyřkolky. Na přání zákazníka pak břity na míru nařežeme, pro účely snadné montáže můžeme do břitů také vyvrtat otvory,“ popisuje Petr Všetula, ředitel výroby ve firmě GUMEX.

Břity lze upravit na míru 

Břity však slouží rozmanitými způsoby. „I když se břity používají převážně na sníh, své uplatnění najdou v mnoha jiných aplikacích. V GUMEXU dokážeme v tomto ohledu našim zákazníkům vyjít vstříc a upravit výrobky na míru jejich potřebám - ať už je chtějí využít v zemědělských provozech, na staveništích, k úklidu komunikací nebo jakémukoliv jinému účelu,“ zakončuje Všetula.

Více informací


GUMEX, spol. s r.o.
logo GUMEX, spol. s r.o.

Firma GUMEX, spol. s r.o. je rodinná firma založená roku 1994 v České republice. Od roku 2022 je jednou z firem holdingu GUMEX CENTRAL. Od roku 2006 působí dceřiná společnost GUMEX SK, spol. s r.o. také na Slovensku. Firma poskytuje své služby ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.