logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

K izolaci terasy se nejlépe hodí VakuPRO® TER. O co jde?

Tvoří vaše terasa zároveň strop místnosti, kterou stále vytápíte, ale teplo se tam neudrží? Pak je nevyšší čas dobře terasu zateplit. Ideální je vakuová izolace VakuPRO® TER.

Z hlediska tepelných ztrát bývají terasy častým problémem. Chybějící nebo nedostatečná tepelná izolace terasy zapříčiňuje vznik rozsáhlého tepelného mostu ve stropu místnosti umístěné pod terasou. Místnost zůstává chladná, i když protápíte značné peníze.

Ať už byla izolace terasy zanedbaná nebo stavebníci aplikovali jen tenkou vrstvu izolačního materiálu z dispozičních důvodů, existuje efektivní řešení

Zejména do míst, kde je pro izolační materiál jen málo prostoru, se hodí moderní tenká izolace VakuPRO® (součinitel tepelné vodivosti λ = 0,007 W/(m•K)). Vysoce efektivní izolace poskytne stejný tepelněizolační účinek v 5x tenčí tloušťce než běžné materiály.

Pro izolaci terasy se pak hodí varianta VakuPRO® TER. Jednotlivé panely této varianty jsou opatřeny pryžovou vrstvou tl. 3 mm na spodní straně a PUR deskou tl. 15 mm na horní straně. Pro okrajovou část zateplované plochy jsou k dispozici panely VakuPRO® TER opatřené 50 mm PUR lemu na stranách, které mají směřovat k vnějšímu okraji. Lem lze oříznout až o 30 mm k linii zobrazené na panelu. Konstrukční tolerance nebo případné chyby měření tak mohou být bez problémů kompenzovány.

VakuPRO® TER dodáváme ve formě panelů vyráběných na míru dané zakázce na základě kladečského plánu. Ten vypracujeme v rámci přípravy celé realizace. 

Izolaci terasy můžete realizovat v rámci celkové rekonstrukce s podporou dotačního programu Oprav dům po babičce. Neváhejte se nás zeptat na řešení vaší terasy.

Více o VakuPRO® TER a zateplení terasy


PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.