logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sprchová vanička Superplan od Kaldewei: milionkrát osvědčená, nyní v novém designu pro moderní koupelny

Nová sprchová vanička Kaldewei Superplan zaujme nejenom svěžím designem, ale také přístupem zcela v úrovni podlahy ze dvou stran.

Aktuální facelift v podobě precizně vypracovaných hran a čistých linií pozvedl její design na novou úroveň. Optimalizována byla také montážní hloubka, která je s maximálně 25 milimetry poloviční v porovnání s předchozím modelem. Úzké okraje u sprchových vaniček všech rozměrů působí nejenom velmi elegantně, ale zaručují navíc velkorysou plochu pro stání a tím i jedinečný zážitek ze sprchování.

Udržitelná, moderní a flexibilní
Kaldewei Superplan je vyrobena z recyklovatelné smaltované oceli a díky skleněnému povrchu bez pórů ji lze velmi snadno čistit. S lehkostí propojuje nadčasový design a trvanlivou kvalitu díky využití přírodních materiálů, čímž rozšiřuje portfolio výrobků Kaldewei s přívlastkem Luxstainability®. Superplan zaujme především obzvláště přesnými poloměry rohů z vnitřní strany sprchové vaničky, které ocení zejména nároční stavitelé, renovátoři koupelen a architekti. Redukovány byly také poloměry vnějších rohů a hran, což umožňuje Superplan ještě lépe integrovat do stávajícího montážního rastru a dlažbu lze položit až těsně ke sprchové vaničce.

Maximální flexibilitu a široké možnosti ztvárnění koupelen zaručují vedle běžných sanitárních barev rovněž exkluzivní odstíny kolekce Coordinated Colours. Nová sprchová vanička Superplan je samozřejmě také stoprocentně kompatibilní s chytrým příslušenstvím Kaldewei, počínaje montážními a odtokovými systémy až po osvědčené protiskluzové a snadno udržovatelné úpravy povrchu. Od podzimu bude Superplan k dostání v 41 rozměrech.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.