logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kritéria, podle kterých poznáte kvalitního dodavatele tenzometrických snímačů zatížení

Snímače zatížení jsou základní součástí všech vážních systémů a na jejich kvalitě závisí výsledky měření. Výběr dodavatele tenzometrických snímačů je proto velmi důležitý.

Zkušenosti, kvalita a prozákaznický přístup

Při výběru firmy, která vám bude dodávat tenzometrické snímače síly/hmotnosti, se držte několika základních pravidel:

  1. Dodavatel by měl poskytovat pouze kvalitní výrobky splňující potřebné certifikace. Například u české společnosti Manat najdete vysoce kvalitní tenzometrické snímače značky Vishay, Zemic a Dini Argeo.
  2. Ruku v ruce s kvalitou jde cena. Dodavatel by vám měl být schopen navrhnout takové řešení snímačů, které odpovídá vašim cenovým možnostem.
  3. Dodavatel by měl navrhnout řešení na míru vašeho projektu a pomoci vám s výběrem. Zkušený dodavatel tenzometrických snímačů vychází z dlouholeté praxe a zná jednotlivé možnosti aplikací.
  4. Vybírejte firmu, která má s prodejem snímačů dlouholeté zkušenosti a může nabídnout reference od spokojených zákazníků.
  5. Pokud máte specifické požadavky na provedení snímačů, měl by být dodavatel schopen přijít s vhodným řešením.
  6. Zkušený prodejce vám nabídne nejen návrh a prodej snímačů, ale také souvisejícího příslušenství. Nebudete tak muset oslovovat žádné další firmy, abyste měli kompletní systém.
  7. Základem je také vstřícná komunikace a ochota pomoci vyřešit váš projekt k vaší spokojenosti.

Spolupracujte s odborníky. Jistota, že váš vážní systém bude osazen vhodně zvolenými tenzometrickými snímači, které budou poskytovat přesné výsledky, je k nezaplacení.

Tenzometry


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.