logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost M.E.N. expert je členem Unie výrobců vah

K čemu slouží Unie výrobců vah a proč je dobré spolupracovat s firmou, která je jejím členem?

Unie výrobců vah je zájmové sdružení, které spojuje firmy se zaměřením na výrobu, prodej nebo servis vážních systémů nebo se věnují metrologii hmotnosti. Hlavním cílem Unie výrobců vah je zasadit se o rozvoj vahařského průmyslu, podporovat své členy ve formě hájení jejich zájmů, propojení s dalšími tuzemskými či zahraničními výrobci a organizacemi, prosazovat vysoce kvalitní metody vážení, spolupracovat se státními orgány, podporovat jednotný systém výkladu a užívání jednotlivých předpisů nebo vytvářet odborné programy, semináře a přednášky.

Spolupráce, která má smysl a přináší kvalitní výsledky

Ke členům Unie výrobců vah se řadí i česká společnost M.E.N. expert zabývající se prodejem, návrhem, montáží, servisem, revizemi i rekonstrukcemi vážních systémů. Jde o autorizovaného prodejce systémů, který disponuje certifikátem ČSN EN ISO 9001:2001. Díky dlouhodobé působnosti na trhu a letitým zkušenostem v oblasti vážních systémů je společnost připravena zákazníka provést celým procesem výběru, návrhu i montáže vážního systému s ohledem na jeho konkrétní potřeby a specifikace zakázky.

Spolupráce s firmou, která udržuje vztahy s odbornými organizacemi, je pro zákazníka vždy výhodou. Pokud se bojíte, abyste nenarazili na prodejce vážních systémů, se kterým nebudete spokojeni, obraťte se na společnost, která je členem Unie výrobců vah, protože tyto firmy dodržují nejen zákony a předpisy, ale dbají na vysokou kvalitu všech svých výrobků a služeb.

M.E.N. expert


M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání
logo M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání

Zajišťujeme prodej, instalaci a servis vážních systémů. S výběrem vhodného zařízení vám poradíme a připravíme ho na míru vašich potřeb. Naše společnost je členem unie výrobců vah a disponujeme certifikátem ČSN EN ISO 9001:2001.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.