logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

NOVINKA: GUARD ONE - vzduchová clona pro malé vchody

Představujeme náš nový výrobek GUARD ONE - malou vzduchovou clonu určenou k ochraně dveří v malých komerčních budovách.

GUARD ONE patří do skupiny evropské řády jednotek speciálně navržených pro nízkonákladové projekty jako jsou malé obchody, kavárny, potraviny, pekárny, lékárny. Existuje neomezený počet malých budov, kde GUARD ONE najde své uplatnění!

Hlavní vlastnosti vzduchové clony GUARD ONE:

  • Plug and Play/ zapoj a užívej – GUARD ONE má napájení 230 V a je vybavená “zástrčkou”, kterou může zprovoznit každý investor/kupující sám. Kromě přípojení do elektrické zásuvky není nutná žádná další elektroinstalace. Součástí dodávky jsou také montážní držáky.
  • GUARD ONE je vybavený “vestavěnými” automatickými prvky. Pro plnou kontrolu provozu clony můžete použit tlačítko zapnutí/vypnutí, tlačítko změny rychlosti a tlačítko pohybového senzoru.
  • “Zabudovaný” pohybový sensor umožňuje samočinné spuštění jednotky v okamžiku zjištění pohybu u dveřního prostoru. Můžete také deaktivovat spínač jednoduchým přepnutím (v tomto případě bude jednotka pracovat na „plný výkon”).
  • Kompaktní a jedinečný vzhled– délka 1m, výška pouze 15 cm a velmi nízká hmotnost to je náš GUARD ONE - nejkompaktnější design, který je v současné době k dispozici na trhu. Silné technické výstupy ochrání dveře až do instalační výšky 2,9m.
  • Atraktivní úroveň pořizovacích cen GUARD ONE Vám umožní dosáhnout velmi dobré ziskovosti výrobku.

Nyní uvádíme na trh verzi clony bez ohřevu GUARD ONE 100C. Verze clony s jednofázovým elektrickým ohřevem GUARD ONE 100E bude k dispozici v průběhu následujících měsíců.


SONNIGER Czech Republic
logo SONNIGER Czech Republic

Výrobky pro průmyslové vytápění od firmy SONNIGER - teplovodní ohřívače HEATER nebo vzduchové a průmyslové clony GUARD pro umístění a udržení tepelné bariéry u vchodu do budov nebo průmyslových objektů. Různé možnosti regulace – pro jednotky HEATER ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.