logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Proč neodkládat nezbytné opravy? Mohli byste za ně zaplatit mnohonásobně víc

Vyžaduje vaše domácnost řádnou rekonstrukci nebo je nutné opravit jen pár drobností? Ať už se jedná o sebemenší drobnost, nezbytné opravy v bytě se rozhodně nevyplácí ignorovat.

Nad drobnými poruchami nemávejte rukou a okamžitě je opravte

Začal vám protékat záchod, trápí vás neustále kapající kohoutek v koupelně nebo jste si povšimli toho, že vám při bouřce spadla taška ze střechy? Ačkoliv se tyto nedostatky mohou jevit jako drobné, pokud jim ihned nevěnujete pozornost, mohou vás jejich opravy přijít na tisíce – a vaším jediným řešením může být v takovém případě půjčka. Ta samozřejmě může přijít vhod i v případě menších oprav. Potřebujete-li okamžitou finanční injekci, vyzkoušejte nebankovní typy půjček, které vám garantují peníze na účtě do pár minut.

Proč se nevyplatí ignorovat drobné poruchy?

Proč věnovat pozornost i drobným poruchám? I nepatrné drobnosti se totiž mohou v budoucnosti proměnit v katastrofické scénáře. Protékající záchod navýší vaši spotřebu vody, kapající kohoutek může vytopit sousedy a jedna spadlá taška může být příčinou poškození celého interiéru – stačí, když vám během deště zateče voda dovnitř.

Nejčastější nehody v domácnosti

Máte přehled o tom, jaké nehody poskytují české domácnosti nejčastěji? Kromě již zmíněné protékající toalety, kapajícího kohoutku a spadlé tašky či jiného poškození střešní krytiny, se na seznamu nejčastějších nehod objevují také:

  • závady na elektroinstalaci,
  • poškozené zámky u domovních dveří,
  • zlomené klíče v zámku.

Protože nehody se stávají, měli byste být připraveni i na ty nejhorší scénáře a mít finanční rezervu. Někdy se ale může stát, že se sejde více událostí najednou a vy nemáte na okamžitou opravdu peníze. V takovém případě si najděte tu nejlepší a nejvýhodnější půjčku, která bude zdarma a peníze budete mít ihned k dispozici.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.