logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MDT si nás vybralo za výhradního distributora

Láká vás svět KNX? Otevřený protokol komunikace pro systémovou elektroinstalaci, který je časem prověřený a využívají ho stovky výrobců. To je dlouhodobá ochrana investice pro vaše zákazníky!


MDT Technologies je největší evropský výrobce KNX zařízení. Nabízí vám nejširší nabídku DIN modulů výjimečnou šíří funkcí, vypínačů, senzorů atd. Pyšní se označením Made in Germany. 

KNX je plně decentralizovaný systém který nepotřebuje žádnou řídicí jednotku. V přeneseném slova smyslu je to opravdu takové „Lego", V instalaci použijete jen ty přístroje, které jsou potřebné pro konkrétní funkce. Ve společné instalaci je možné použít KNX přístroje různých výrobců. O jejich bezproblémovou spolupráci se postará software ETS. Řízení funkcí může být manuální, nebo ho lze plně automatizovat. 

Jsme hrdí na to, že si nás MDT vybralo jako výhradního partnera pro Českou republiku a Slovensko. Nejsme v poli systémových a smart home instalacích žádný nováček. Mezi nejnovější projekty, do kterých dodáváme právě MDT produkty patří například kancelářské budovy Dock 03-05 nebo Hagibor.

Zboží držíme skladem v Praze. Dostupnost si snadno prověříte po přihlášení do našeho B2B e-shopu.

Naši zkušení obchodníci vás rádi provedou širokou nabídkou modulů a jejich funkcí, techniků se můžete ptát na detaily nastavení, kompatibilitu atd.

Potřebujete získat zkušenosti? Rádi vás proškolíme.

V Praze jsme vybudovali první certifikační KNX centrum. 3denní certifikační školení u nás vedou právě technici, kteří vás s KNX naučí opravdu pracovat. Podělí se s vámi o cenné rady a tipy/triky z praxe. Maximální kapacita je 6 osob - máme tak prostor se vám věnovat individuálně.

Rezervujte si svůj termín na www.yatun.cz 

Chci vědět víc


YATUN, s.r.o.
logo YATUN, s.r.o.

Jsme distributor pro B2B segment v oblasti automatizace a kompletního řízení inteligentních budov, zabezpečení i řízení audio/videa, včetně domácích kin s DolbyAtmos. Naši technici školí a certifikují - KNX, Control4, Fibaro. V Praze provozujeme 2 smart ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.