logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová klimatizace Panasonic PACi NX je stejně účinná v –20 °C i 52 °C

Panasonic Heating & Cooling Solutions představuje nové klimatizace PACi NX Elite Series 4, dostupné v kapacitách 7,1–14 kW.

Tato nejnovější řada poskytuje ideální řešení pro komerční vytápění a chlazení se zaměřením na dekarbonizaci při zachování vysoce účinného výkonu klimatizace. Navíc si svou účinnost zachovává i v extrémních teplotách od -20 °C (v režimu vytápění) do 52 °C (chlazení).

Nová generace PACi NX má kompaktní šasi pouze s jedním ventilátorem a dosahuje stejně působivého sezónního výkonu jako model se dvěma ventilátory díky optimalizaci tří vrstev výměníků tepla v jednom malém krytu. Tenký a lehký design umožňuje, aby se venkovní jednotky perfektně vešly do jakéhokoli i omezeného prostoru. Navíc navýšená délka potrubí až na 100 metrů poskytuje velkou flexibilitu návrhu pro různé typy a velikosti budov.

Provozní rozsah PACi NX Elite Series 4 byl rozšířen, aby fungoval i v náročných podmínkách pokrývajících až 52 °C v režimu chlazení a až –20 °C pro vytápění, což z řady činí velmi spolehlivé řešení v extrémních teplotách. Jednotky také nabízejí tichý provoz až do minimální úrovně 48 dB(A), což je úroveň „hluku“, který vytváří například mírný déšť.

Vysoká účinnost a snadné ovládání

K jedné venkovní jednotce PACi NX je možné připojit až čtyři vnitřní jednotky, z nichž mnohé lze nainstalovat jako twin, triple nebo double-twin systémy, a maximalizuje se tak možnost, aby vyhovovaly potřebám většiny komerčních a rezidenčních projektů. Tato nejnovější generace nabízí rovněž vysokou sezónní účinnost až SEER 7,8 (A++) a SCOP 4,9 (A++).

Pro snadné ovládání jednotek je možné využít kabelové ovladače Conex, ke kterým se lze připojit prostřednictvím Wi-Fi a Bluetooth. Jednotky je možné ovládat rovněž pomocí aplikací Panasonic H&C Control nebo Comfort Cloud a na diagnostiku systémů lze využít aplikaci H&C Diagnostics.

Klimatizace PACi NX Elite Series 4 jsou také kompatibilní s chytrým řídicími systémy AC Smart Cloud a AC Service Cloud. „Druhý jmenovaný systém umožňuje pohodlné ovládání více jednotek, jejich nastavení, monitoring i vzdálenou diagnostiku, kterou může provádět majitel, provozovatel nebo lze tuto činnost svěřit servisní firmě,“ říká Radek Vanduch, hlavní technik společnosti Panasonic Heating & Cooling Solutions.

více informací o produktech Panasonic H&C Solutions


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.