logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SolidSun se stal členem Solární asociace a staví podle jejich zásad

Nově jsme se stali členem Solární asociace. Zároveň jsme podepsali “Etalon Solární asociace“, což je souhrn zásad, které musíme dodržovat při výstavbě a realizaci fotovoltaických elektráren.

Vstupem do Solární asociace jsme zkompletovali členství ve všech relevantních institucích zaštiťujících firmy z oblasti fotovoltaiky.

Podpisem Etalonu kvality instalačních firem dáváme najevo, že stavíme podle zásad Solární asociace. Etalon je souhrn zásad, které musíme dodržovat, a které jsou garantem spolehlivosti, transparentnosti a proklientského přístupu. SolidSun se svými klienty aktivně komunikuje, vnímá jejich požadavky a následně jim vytvoří nabídku na míru.

V současné době nabízí trh hned několik stovek firem zabývajících se fotovoltaickými elektrárnami. Některé z nich mohou lákat na služby, které však nemají reálný základ. Neférové praktiky pak bohužel vedou k zdiskreditování oblasti fotovoltaiky v očích široké veřejnosti. A právě v reakci na tuto problematiku jsme se stali členy Solární asociace a vyslali tak jasný signál, že se od těchto firem distancujeme.

Mnohé společnosti často využívají marketingové triky, jako jsou slevy na komponenty nebo dodání některých z nich rovnou zdarma. Na první pohled lákavá sleva však není při detailnějším prozkoumání zas až tak výhodná.

Solární asociace, založená v roce 2009, představuje největší profesní sdružení firem, jejichž předmětem podnikání je oblast solární energie. Jejím hlavním cílem je garantovat zákazníkovi profesionalitu, spolehlivost a transparentnost v navrhovaných řešeních, a to prostřednictvím standardizovaných postupů.

Více informací


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.