logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezdrátové zvonky nabízejí pohodlnou instalaci a řadu funkcí

Ať už máte dům nebo byt, bez zvonku se většinou neobejdete. Moderní bezdrátové zvonky jsou doslova kouzelnými krabičkami, které vás překvapí tím, co všechno umí.

Přestože klasické drátové zvonky jsou stále oblíbenými přístroji schopnými oznamovat přítomnost návštěvy, zdaleka nedosahují možností, které nabízejí zvonky bezdrátové. Podle zkušeností zákazníků společnosti Tympol Plus, zabývající se prodejem domovních zvonků a dalšího elektroinstalačního materiálu, jsou bezdrátové domovní zvonky mnohem praktičtější.

Instalace bez omezení
Bezdrátové zvonky můžete umístit kamkoliv a jejich dosah může být i 350 m ve volném prostoru. Zvonkové tlačítko funguje plně na baterie a domácí zvonkovou stanici můžete napojit buď do zásuvky nebo vybrat takovou, které stačí napájení z baterií. Pozor musíte dát jen na to, aby se baterie nevybily.

Zkuste tyhle zvonky, budete nadšeni!

Bezdrátový zvonek ST-990 OVAL vám umožní vybrat si z až 8 melodií a dokonce si můžete nahrávat jakýkoli zvuk, melodii, část oblíbené písničky nebo hlasovou zprávu, které vám pak budou znít při každém zazvonění.

Bezdrátový síťový zvonek BULIK II je nejen krásný na pohled, ale může sloužit i jako osobní alarm nebo přivolávací zařízení. Disponuje 14 melodiemi, světelnou signalizací a můžete na něj napojit až 69 různých zvonkových tlačítek.

Bezdrátový zvonek do zásuvky ST-330 je vybaven vestavěnou noční lampičkou se soumrakovým spínačem a možností nastavit si pro každé připojené tlačítko vlastní melodii.

Už jen stačí, aby bezdrátové zvonky uměly uvařit večeři a namasírovat záda a budou doslova dokonalými společníky.

Domovní zvonky


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.