logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

EPS Lites - požární signalizace té nejvyšší kvality

Včasná signalizace požáru je důležitá jak pro váš majetek, tak zdraví. Díky EPS Lites zajistíte vysokou kvalitu ochrany před možným požárem v komerčních i nekomerčních prostorách.

Proč instalovat EPS
EPS má stěžejní úkol - upozornit na vznikající požár. Pokud je požární systém správně nainstalován a prochází obvyklou revizí, pak díky EPS můžete ochránit majetek i životy. Každé zařízení EPS tvoří hlásiče, ústředna a kabelové vedení mezi nimi.

Český výrobce - top kvalita
S EPS Lites mají výborné zkušenosti v bezpečnostní agentuře TOP security, která klientům nabízí návrh, montáž, servis i revize EPS. Firma Lites je jediným českým výrobcem elektronické požární signalizace. Nové produkty sami vyvíjí a testují. Díky tomu vzniká produkt nejvyšší kvality s garancí vysoké spolehlivosti a dlouhé životnosti.

Jednoduchá instalace do původních rozvodů
Další nespornou výhodou je možnost napojení EPS Lites na stávající kabeláž. Instalace se tedy hodí při výstavbě i rekonstrukcích budov. Instalací do stávajících rozvodů ušetříte nemalé finanční prostředky a také čas, který by byl nutný k vystavění nové EPS.

Do jakých objektů se EPS Lites instalují
Firma Lites vyrábí momentálně EPS pro tyto objekty:

  • objekty komerčního a nekomerčního charakteru
  • průmyslové objekty a haly
  • objekty, ve kterých panuje riziko výbuchu
  • železniční vagóny a kolejová vozidla
  • stroje a zařízení se speciálním využitím jako jsou dieselagregáty, velkorypadla, atd.
  • stříkací kabiny

Montáž EPS vždy nechte na odbornících, vyvarujete se možným nebezpečným situacím. Revize elektronických požárních systémů zajistí dlouhodobou a bezproblémovou funkci EPS.

Elektronická požární signalizace


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.