logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Snímače teploty do interiéru

Všechny snímače v interiérovém provedení v designu SENSIT nabízíme v bílé barvě. Jedná se o barvu bílá RAL 9003 a snímače tak více splynou s okolím.

Všechny snímače v interiérovém provedení v designu SENSIT nabízíme v bílé barvě.
Jedná se o barvu bílá RAL 9003 a snímače tak více splynou s okolím.
Všechny typy snímačů nabízíme také v provedení pro aplikaci v kolejových vozidlech.

Snímače jsou k dispozici ve všech variantách výstupu:
Odporový (Pt 100, Pt 1000, Ni 1000, Ni 2226; NTC, PTC atd.)
Proudový (4 až 20 mA)
Napěťový (0 až 10 V)
Digitální (DS18B20, TSic, RS 485 a CAN protokol)

Tyto odporové snímače jsou konstruovány pro měření teploty plynných látek v prostorech chráněných proti vodě - například pro měření teploty v místnostech (školy, divadla, posluchárny ...), kancelářích, interiérech obytných domů případně i výrobních halách. Příjemný design a kvalitní materiál zaručují, že snímače nepůsobí rušivě ani v interiérech, na které jsou kladeny vysoké estetické požadavky. Je možné vybrat bílou nebo šedou barvu krabičky. 

Teplotní rozsah použití snímačů je -30 až 100°C. Snímače vyhovují stupni ochrany IP 30 dle ČSN EN 60529, v platném znění. Doporučené umístění je ve výšce 1,5 m na vnitřní zdi, v oblasti pohybu osob, mimo slunečná místa a místa s vlivem teploty zdí, radiátorů nebo osvětlení.

Snímače jsou určeny pro provoz v chemicky neagresivním prostředí, způsob použití musí být volen s ohledem na teplotní a chemickou odolnost hlavice snímače.

Více informací


SENSIT s. r. o.
logo SENSIT s. r. o.

Společnost SENSIT s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou a prodejem odporových a termočlánkových snímačů teploty, snímačů relativní vlhkosti, snímačů CO2, snímačů hladiny, snímačů proudění a snímačů polohy. Dále SENSIT s.r.o. vyrábí převodníky, spínače teploty, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.