logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Video: Nový konfigurátor od Loxone napoví o funkcích i ceně chytrého domu

Novinka během chvíle odpoví, jak funguje automatizace domácnosti a kolik stojí. Navolit si vlastní řešení může každý. Přestože je konfigurátor nezávazný, zájemce se může snadno spojit s realizátorem.

Na webu mujdum.loxone.com si nyní mohou zákazníci funkčně a názorně sestavit vlastní chytrý dům a získat představu o ceně hardwaru.

Každý chytrý dům je unikát s jinými funkcemi a tím pádem i cenou. Často bývá složité vyjádřit srozumitelně a netechnicky, co chytrý dům je, co dokáže a jak se počítá jeho cena. Zájemci o chytré řešení a automatizaci domácnosti mají teď unikátní možnost získat konkrétní představu.

Interaktivní, rychlé, nezávazné

Dostanou 3 cenové varianty podle úrovně výbavy. Mohou je porovnat, případně vytvořit další konfiguraci s jinými funkcemi a opět porovnávat. Uživatele provádí popisy funkcí a krátká profividea.

Konfigurátor čerpá ze standardů ověřených statisíci projekty. Vše je naprosto nezávazné a nikdo za pár minut nevolá. Nástroj je intuitivní, přesto je k dispozici chat s Loxone. Na závěr si uživatel může vybrat ze 3 možností - nechá si instalační firmu doporučit, vybere ji z mapy, případně si instalační firmu najde na vlastní pěst a sdílí s ní ID konfigurace.

Partnerům usnadní prodej

Pro Loxone Partnery jde především o usnadnění komunikace se zákazníky, kteří projdou konfigurátorem a přijdou s jasnou představou a konfigurací sestavenou podle standardů známých ze školení. Společně doladí detaily, partner prodá a instaluje.

Partnerská zóna je snadno přístupná, připomíná milníky projektu a komunikaci se zákazníkem. Konfiguraci může odborník kdykoli probrat s pracovníkem Loxone. V konfigurátoru budou přibývat hardwarové novinky, není potřeba se starat o údržbu.

Do konfigurátoru


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.