logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Topení do garáže

Jak úsporně topit v garáži?

Hospodárným a účinným řešením pro vytápění garáží a dílen jsou vysokoteplotní sálavé panely.
Sálavé teplo dokáže zajistit komfortní zónový ohřev pracoviště s rychlým nástupem a nízkými provozními náklady, ve spojení s vhodnou regulací také temperování prostoru na zvolenou teplotu.

Vysokoteplotní sálavý panel je topidlo vyvinuté pro dílenské a průmyslové aplikace, ale i haly, tělocvičny... Panel vydává silný směrový sálavý tok, který lze nasměrovat k zónovému ohřevu vybraného místa v garáži nebo dílně. Pro místní ohřev se vždy využívají vyšší výkony, při návrhu se dimenzace provádí vždy s ohledem na celkovou velikost prostoru a výchozí teplotu. Více panelů dimenzovaných na tepelnou ztrátu lze použít k plošnému vytápění.

Vysoká teplota topných lamel (300-380 St.C) u vysokoteplotních panelů umožňuje "prostřelit" sálavým tokem chladné prostředí a přímým osáláním vytvořit pocit komfortu. Jedná se o velmi efektivní dodávku tepla a proto i energeticky úsporný způsob jak vytopit garáž. Důležitá je dostatečná výkonová dimenzace topení do garáže pro zamýšlený účel.

Tato topidla nepracují ve světelném spektru (nesvítí, nezáří), na rozdíl od halogenových zářičů jsou bezúdržbová - nemění se topné trubice!

Infrazářiče do garáže nevíří vzduch a s ním nečistoty, jsou bezpečné, na rozdíl od plynových zářičů a naftových kamen, nesvítí jako halogenová topidla.

Topení do garáže


ELEKTRICKE-TOPENI.cz
logo ELEKTRICKE-TOPENI.cz

Společnost ELEKTRICKE-TOPENI.cz se zabývá prodejem, návrhy a poradenstvím v oboru elekrických topných systémů. Pokud právě řešíte výběr topného systému, rádi Vám poradíme a sdělíme své osobní zkušenosti s provozováním elektrického topení. Podlahové topení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.