logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Představujeme: K-FLEX® KRAFT

K-FLEX® KRAFT je vyroben speciálně pro izolaci vzduchotechnických a klimatizačních kanálů ve vnitřním prostředí. Jedná se o novodobou náhradu izolace minerální vatou.

K-FLEX® KRAFT JE EKONOMICKÝ: samolepicí pás s vyztuženou AL folií je flexibilní a snadno se s ním manipuluje. Vyrábí se v šířce 1500 mm, aby byla zajištěna snadná instalace na potrubí. Použitím K-FLEX® KRAFT lze využít možnost minimálního svěšení potrubí pod stropní konstrukcí. Menší hmotnost tohoto materiálu přináší finanční úsporu na konstrukci zavěšení.

K-FLEX® KRAFT JE PRAKTICKÝ: samolepicí povrch byl zdrsněn, aby se zlepšila přilnavost ke kovovému potrubí, není potřeba trnů a dalších nástrojů. Nedochází ke sprašování vláken jako v případě minerální vaty.

K-FLEX® KRAFT JE POHODLNÝ: snadná montáž na místě realizace, možnost předizolování VZT potrubí.

K-FLEX® KRAFT JE FLEXIBILNÍ: Aplikace samolepicí desky přímo na VZT potrubí minimalizuje vibrace rozvodu VZT a zvyšuje celkový akustický komfort.

- - - - - - 

Produkty K-FLEX® jsou izolace ze syntetického kaučuku. Tento izolační materiál se používá pro chlazení, vzduchotechniku, klimatizace, rozvody solární technologie, topení, studené i teplé vody. Vyrábí se ve variantách izolačních trubek, plošné izolace ve formě nekonečných izolačních pásů a prefabrikovaných izolačních tvarovek.

Výborných izolačních a parotěsných vlastností kaučukové izolace je dosaženo díky technologii uzavřené struktury buněk, což umožňuje použít izolaci s menší tloušťkou a tím dosáhnout úspor oproti běžně používaným izolačním materiálům.

Více informací


XPJ TRADE s.r.o.
logo XPJ TRADE s.r.o.

V XPJ TRADE s.r.o. se zaměřujeme na prodej špičkových produktů pro sektor TZB a průmysl. Naší prioritou je ucelená podpora zákazníků při výběru optimálních řešení, která přesně odpovídají jejich potřebám. S pomocí pokročilého technického a projektového ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.