logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Akustická zkouška - útlum hluku ve vzduchovodu CLIMAVER®

K akustické pohodě uvnitř budovy přispívá také vzduchovod CLIMAVER®. Seznamte se s akustickou zkouškou, která byla provedena přímo na stavbě.

Podívejte se na prezentaci společného měření výrobce systému ISOVER za spolupráce distributora XPJ TRADE a realizační společnosti. Měření bylo zakončeno skvělým výsledkem a potvrzuje tak technické parametry panelů CLIMAVER NETO. Srovnání s plechovým potrubím včetně tlumiče hluku oproti akustickému CLIMAVERu bez použití tlumiče. Měření probíhalo ve spolupráci s UCEEB univerzitním centrem. Dosažené výsledky všechny přesvědčily o technických parametrech produktu CLIMAVER NETO ve srovnání s klasickým rozvodem z plechu, kde se musí použít tlumič.

V čem je výhoda vzduchovodu CLIMAVER? Jedná se o panel složený z několika vrstev, díky pórovitosti vnitřního povrchu je zajištěna vysoká absorpce hluku do jádra panelu, kde je zvuk z větší části pohlcen (až 85 %). Tento speciální materiál nabízí akustické parametry jako žádný jiný. CLIMAVER® je jedničkou na trhu s akustickým potrubím.

- - - - 

Systém CLIMAVER®, vzduchotechnické potrubí a izolace v jednom, byl navržen tak, aby poskytoval vynikající tepelné i akustické vlastnosti a vysokou úroveň vzduchotěsnosti. Díky tomu je systém energeticky úsporný.

Z jednoho kusu panelu je snadné vyrobit přímo na stavbě již zaizolované samonosné vzduchotechnické potrubí. Vzduchovody CLIMAVER® se používají ve vzduchotechnických systémech k dopravě upraveného vzduchu po budově. Spojuje všechny části systému, přes který je vzduch nasáván, upravován, veden a vypuštěn.

Více informací o projektu získáte v článku společnosti JRD Development.


XPJ TRADE s.r.o.
logo XPJ TRADE s.r.o.

V XPJ TRADE s.r.o. se zaměřujeme na prodej špičkových produktů pro sektor TZB a průmysl. Naší prioritou je ucelená podpora zákazníků při výběru optimálních řešení, která přesně odpovídají jejich potřebám. S pomocí pokročilého technického a projektového ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.