logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Loxone uvádí Sborník referencí. Ukazuje nekonečné možnosti inteligentní automatizace

Společnost Loxone publikovala Sborník referencí. Na příkladech z praxe ukazuje, jak rozmanité jsou možnosti inteligentní automatizace. Vhodná je pro developerské projekty i třeba zámeckou prohlídku.

V jednom rodinném domě si majitel přál jen chytrá světla a automatické vytápění. Loxone Partner mu bez problému vyhověl. Obyvatelé jiného domu naopak chtěli, aby jim inteligentní systém řídil prakticky veškeré technologie. A tak partner integroval osvětlení, stínění, vytápění, přístup, zabezpečení, větrání, multimédia, hudbu, fotovoltaiku a správu energií, dále zavlažování zahrady a bazénovou technologii - také žádný problém.

Nový Sborník referencí publikovaný společností Loxone ukazuje na více než 30 projektech různé případové studie projektů a řešení, o která se postarali Loxone Partneři. Domácnosti jsou přitom jen jednou z prezentovaných kategorií. Sborník referencí dále mapuje developerské projekty (bytové i rodinné domy), kancelářské budovy, pohostinství (hotely, penziony, restaurace atd.) i speciální aplikace. Čtenáři zjistí například to, jak chytře automatizovat vytápění lavic v kostele, věžní hodiny, průmyslovou halu nebo dokonce vytápění včelího úlu.

On-line publikace je volně dostupná a určena široké veřejnosti i odborníkům z oboru, aby se mohli seznámit s rozmanitostí možností Loxone. Samotné reference jsou doplněné rozhovory s partnery či pražským architektem Lukášem Janoutem.

„Rok 2021 byl pro nás potvrzením prohlášení z předchozích roků, že Loxone Miniserver patří do každého projektu - od malé jednoúčelové instalace, přes rezidenci až po ty největší budovy,“ vysvětluje důvody tvorby Sborníku referencí Milan Randl, CEO Loxone CZ/SK/PL/UK & Board of Directors US.

Stáhnout Sborník referencí


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.