logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Topení do koupelny

Vysoké úrovně komfortu v koupelně lze nejlépe dosáhnout topidly s vysokým podílem sálání - sálavými (infračervenými) topnými panely.

Tato koupelnová topidla přeměňují elektrickou energii bezeztrátově na tzv. tepelné sálání.

Skleněné topné panely - moderní koupelnová klasika - luxusní vzhled, velký výběr výkonů a rozměrů, možnost doplnění držáky ručníků - umístění na stěně je vhodné nejen pro sušení prádla, ale z hlediska uživatelského komfortu.
Keramické topné panely - keramické, skutečně reprezentativní topidlo - dokonalá imitace kamene - výběr z několika barevných variant, možnost doplnění držáky ručníků, velmi rychlý náhřev.

Pro poskytnutí krátkodobého subjektivního komfortu v chladných koupelnách se nejlépe hodí tzv. vysokoteplotní panel neboli infrazářič. Vysoká teplota topných lamel (300-350 st.C) umožňuje "prostřelit" sálavým tokem chladné prostředí a vytvořit pocit komfortu. Toto topení do koupelny nepracuje ve světelném spektru (nesvítí, nezáří) a na rozdíl od halogenových zářičů jsou bezúdržbová - nemění se topné trubice.  

Topení do koupelny


ELEKTRICKE-TOPENI.cz
logo ELEKTRICKE-TOPENI.cz

Společnost ELEKTRICKE-TOPENI.cz se zabývá prodejem, návrhy a poradenstvím v oboru elekrických topných systémů. Pokud právě řešíte výběr topného systému, rádi Vám poradíme a sdělíme své osobní zkušenosti s provozováním elektrického topení. Podlahové topení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.