logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zdravý interiér s novým závěsným typem řízeného větrání KombiAir

Řádně zateplené domy v současnosti bez systému řízeného větrání těžko dosahují zdravého vnitřního prostředí.

Schiedel nabízí nově svým zákazníkům v rámci komplexního řešení tepelné pohody a optimálního klimatu v interiéru závěsný typ řízeného větrání s rekuperací tepla KombiAir s technologii @Zehnder. Schiedel zajistí kromě kvalitního systému i kompletní dodávku a instalaci na klíč. Zákazníkům zdarma poskytne projektovou dokumentaci, všechny nezbytné komponenty, včetně montáže a seřízení.

Součástí závěsného řešení KombiAir pod strop či na stěnu je spolehlivá větrací jednotka @Zehnder. Ta vyniká energetickou účinností až 95%, nízkou spotřebou a výjimečně tichým povozem. Díky entalpickým výměníkům je navíc udržována na optimální hladině vlhkost v interiéru. Patentovaná vrstva Microban® čistí přiváděný vzduch od veškerých pachů, nečistot, mikrobů a plísní. Čistý vzduch zajišťuje i patentovaný hladký povrch rozvodů Clinside, který aktivně snižuje usazování prachu. Hvězdicovité uspořádání rozvodů navíc i po letech zajišťuje jeho snadné čištění. Jasným vodítkem pro spotřebitele je i ocenění renomovaným nezávislým německým institutem PassiveHouse Darmstadt.

Více informací


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.