logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

První rodinná převedla své zákazníky do Armexu

Společnost Armex Energy a.s. na svých stránkách zveřejnila zprávu o převzetí zákazníků společnosti První rodinná k 10. lednu 2022.

Reklama

„Jsme rádi, že se jsme uzavřeli dohodu se společností ARMEX ENERGY a.s., která je významným dodavatelem energií a také součástí skupiny ARMEX. Ta je také největším českým privátním distributorem pohonných hmot. Právě zaměření skupiny, její velikost a multioborovost pro nás byla zásadním parametrem pro garanci zajištění dodávek pro naše klienty na nastávající náročné období,“ dodává za společnost První rodinná Ondřej Pekárek. Všichni klienti „První rodinné“ obdrželi informaci o převodu dodávek písemně a převod proběhne v souladu s uzavřenými smlouvami.

Společnost ARMEX ENERGY a.s. je pak připravena zajistit pro všechny zákazníky péči a servis ve stejné kvalitě, jako byli dosud zvyklí u svého dosavadního dodavatele. „Jsme přesvědčeni, že u nás klienti První rodinné naleznou stabilního partnera s dalšími výhodami a benefity. Kromě energetických produktů tak nově budou mít přístup k projektům snižující energetickou spotřebu domácností, k dotačním titulům na obnovitelné zdroje vč. součinnosti k realizaci a mnohé další,“ dodává Hynek Sagan, generální ředitel ARMEX ENERGY.

První rodinná a.s. obsluhovala ke konci listopadu 2 790 odběrných míst elektřiny a 1 069 odběrných míst plynu. Počet zákazníků se od začátku minulého roku pravidelně zvyšoval o více než sto. Obchodník dlouhodobě nabízel produkt Energie z burzy, který byl závislý na vývoji cen na burze s tím, že ke konci roku se stanovily ceny vždy na následující rok. Když nastal strmý nárůst cen loni na podzim, musel dodavatel dříve, než by se čekalo ceny, aktualizovat.

ARMEX ENERGY a.s. patří mezi 5 největších alternativních dodavatelů v České republice a energie dodává více než 50 tisícům zákazníků z řad domácností, firem a státní správy. Je součástí skupiny ARMEX GROUP, která se zabývá též velkoobchodním prodejem pohonných hmot. Vlastní také síť čerpacích stanic a rozvíjí další aktivity pro firmy i domácnosti. S obratem více než 20 miliard Kč ročně má silné finanční zázemí a podporu i v této těžké době, což přináší stabilitu nejen firmám ve skupině, ale i všem zákazníkům skupiny.

 

V současné době Armex nabízí produkty ze spotového trhu se závazkem na 12 a 36 měsíců s možností kdykoliv přejít na klasický produkt, klasické produkty se závazkem na 12,24 a 36 měsíců bez fixace ceny nebo na neurčito a produkt eBaterie pro solární elektrárny se započtením dodané elektřiny v době, kdy zákazník elektřinu nemůže vyrábět.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.