logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Czech Energy oznámil ukončení dodávek plynu posledním zákazníkům

Czech Energy a Operátor trhu oznámil ukončení dodávek posledním 40 zákazníkům, kteří nevyužili nabídku dodavatele na převedení smlouvy s garancí stejně výhodných cen na tři roky. Pro kotelny provozované společností jsou dodávky plynu zajištěny.

Reklama

V září loňského roku Czech Energy obchodující s plynem pod názvem Plyníci oznámil zákazníkům, že ukončuje dodávky, protože jeho velkoobchodní dodavatel nebyl schopen dostát svým závazkům. Zákazníkům obchodník nabídl převedení jejich smluv na ČEZ s tím, že ceny plynu budou zachovány a zajištěny na další tři roky. Zákazníci, kteří nabídku dodavatele odmítli, mohli si tenkrát ještě v klidu najít jiného dodavatele, nebyli vystaveni extrémnímu finančnímu zatížení spojeným s dodávkami u dodavatelů poslední instance. Tuto velkorysou nabídku nevyužilo 40 zákazníků, sami si nového dodavatele nenašli, nyní budou převedeni k dodavateli poslední instance. Své závazky vůči zákazníkům, kteří ukončili smlouvu, obchodník v termínu splnil.

Czech Energy provozuje více než 120 plynových kotelen, staví kotelny, kogenerace, instaluje tepelná čerpadla. Jako dodavatel plynu působil na trhu pro domácnosti od roku 2014, postupem času získal až 669 zákazníků, nejvíce jich měl v roce 2020. Czech Energy neuplatňoval agresivní prodejní strategie, přesvědčoval zákazníky výbornými cenami a slušnými podmínkami.

Dodávky zemního plynu do všech plynových kotelen provozovaných společností Czech Energy s.r.o. jsou zajištěny řádně a za výhodných, dlouhodobých podmínek u dominantního dodavatele plynu v ČR. Společnost Czech Energy s. r. o. je nadále fungujícím a solventním obchodním partnerem a dodavatel služeb a prací svým zákazníkům,“ uvádí v prohlášení jednatel společnosti Ing. Miroslav Žabka.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.