logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

TZB-info v roce svých 20. narozenin s rekordní čteností


Autorské tématické mandaly 4 roční období jako ilustrace služby TZB-info 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně a zdarma pro odbornou i širokou veřejnost

Návštěvnost TZB-info dosáhla téměř k hranici 1 750 000 návštěv/měsíc v říjnu 2021. Čtenáři ocenili novinky v obsahu, struktuře i vzhledu.

Reklama

V roce 2021 portál TZB-info oslavil 20 let působení ve stavebním světě, na mediálním trhu a služby pro odbornou i širokou veřejnost

Rok s kulatinami jsme začali s návštěvností, kde nám chybělo něco málo do milionu návštěv/měsíc. Novinky ve struktuře a v obsahu a optimalizace portálu nám pomohly ke splnění narozeninového přání milion překročit.
Podzimní návštěvnost TZB-info dokonce dosáhla až téměř k hranici 1 750 000 návštěv za měsíc v říjnu 2021. Jsme si vědomi toho, že významnou roli v nárůstu nad milion sehrál i skokový nárůst ceny elektřiny a plynu a denně se měnící a vyhrocená situace s dodavateli energií. S tímto úhlem pohledu není až tak důležité samotné číslo jako fakt, že TZB-info prokázalo svou roli respektovaného odborného portálu, kam se chodí pro ověřené informace, na které se lze spolehnout. Svou úlohu sehrál i Kalkulátor cen energií TZB-info, který eviduje ceny a podmínky všech dodavatelů s licencí na trhu v ČR. Podzim byl pro tento náš nástroj hodně tvrdou zkouškou, ve které jsme obstáli. Články komentující situaci kolem dodavatelů, samotných cen elektřiny a plynu, ale i dopad situace do volby zdrojů jsou stále mezi nejčtenějšími.

Ale protože se zároveň mění požadavky na výstavbu a trh je plný novinek a změn souvisejících s důrazem na udržitelnost, dopady trendů úspor energií a emisí, čtenost článků a návštěvnost i ostatních částí portálu se drží dále v rekordních číslech.

Z novinek jsme v roce 2021 například zcela zrekonstruovali vyhledávané diskuse, zlepšili podobu i funkce a podařilo se přenést jejich masivní obsah, který vznikl od samých začátků portálu. Rovněž jsme v roce 2021 výrazně navýšili podíl videoobsahu. Reportáže se týkaly jak technických detailů, tak novinek ve stavebnictví a zajímavostí včetně architektury a zajímavých staveb. S trendem poslední doby přibyly i webináře, škola on-line, on-line konference a školení, odvysílali jsme 3x týdenní živé přenosy včetně mimořádného nočního vysílání Přesčas. Ostatně, podívejte se na náš YouTube kanál, který během roku 2021 hodně vyrostl. Poslední novinkou je audioverze článků. V tomto trendu budeme pokračovat a již nyní vám můžeme slíbit v roce 2022 překvapení.

Best of TZB-info v zářijovém vysílání

Sváteční den vysílání v září 2021 "Best of TZB-info" začal rozhovorem s Ing. Miroslavem Hořejším, jednatelem Topinfo s.r.o. Podívejte se za ohlédnutím do historie i fokus na budoucnost.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.