logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vsaďte na design - vypínače a zásuvky MAGIC

Nelíbí se vám klasická nabídka vypínačů a zásuvek a pokukujete po něčem originálnějším? Zaujmout by vás mohly moderní a atypické vypínače a zásuvky MAGIC. Proč?

Navrhněte si svůj vypínač i zásuvku

Je to jednoduché. Místo okoukaných bílých nebo černých plastových vypínačů a zásuvek zkuste ty, které rozhodně nejsou tuctové. Řada designových vypínačů a zásuvek MAGIC, která je součástí nabídky vypínačů a zásuvek společnosti Tympol Plus, je nejen moderní, ale i variabilní, protože si jejich konečnou podobu můžete poskládat tak, jak chcete vy a ne jak to předem navrhl výrobce.

Kombinovat můžete rámečky i klapky. Základem je kvalitní plast v několika variantách nebo o něco luxusnější skleněné a dřevěné rámečky. Jaký rámeček vás osloví nejvíce? Bude to klasické bílé provedení, béžová varianta, některý z metalických odstínů, dřevo wenge nebo mahagon či některá z barevných skleněných variant? To vše doplněné o chromový vnitřní rámeček a klapku v odstínu, který si opět sami zvolíte.

Jistě oceníte i praktičnost a kvalitu vypínačů a zásuvek MAGIC.

Zásuvky a vypínače


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.