logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Moderní tenzometrické snímače zatížení Dini Argeo

Společnost Dini Argeo se, mimo jiné, zaměřuje na výrobu tenzometrických snímačů zatížení. Více než 100 letá historie značky staví na zkušenostech a využití moderních technologií.

Veškeré tenzometry Dini Argeo splňují přísné mezinárodní standardy. Jejich hlavní předností je vysoká spolehlivost a přesnost měření. Využití najdou nejen v oblasti komerčního vážení, ale také v oblasti průmyslového vážení.

Snímače klasické i speciální

Česká společnost Manat poskytuje kromě tenzometrických snímačů Dini Argeo také vyhodnocovací jednotky, uložení pro tenzometrické snímače, napájecí zdroje a montážní kity. Samozřejmostí je objednání dalšího zboží, které se v nabídce nenachází. Pokud váš projekt vyžaduje speciální řešení, máte možnost využít tenzometrické snímače Dini Argeo s certifikací Atex, s delší kabeláží nebo další speciální řešení.

Nechte si připravit návrh řešení na míru a svěřte výběr tenzometrických snímačů Dini Argeo specialistům. Ti zhodnotí, zda pro vás budou vhodnější digitální snímače zatížení, snímače Single Point, ohybové snímače zatížení, střihové snímače (shear beam), tlakové snímače, snímače S-Typ nebo analogové sloupcové tenzometrické snímače zatížení.

Snímače zatížení Dini Argeo


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.