logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Domácí nabíjecí stanice

Specialista na fotovoltaiku a topenářství, Woltair, nově nabízí domácí nabíjecí stanice pro elektromobily. Ty zákazníkům umožní úsporný provoz elektromobilu už za 50 haléřů na kilometr.

Reklama

Ekologická, výhodná a bezpečná možnost, jak dobíjet své elektroauto. Tu přináší do českých domácností tzv. wallbox, jenž je vhodný pro kterýkoliv elektromobil a se kterým je možné auto nabíjet až 10 × rychleji, než je tomu u běžné zásuvky. S dotací Nová zelená úsporám je možné pořídit vlastní dobíjecí stanici za 19 000 Kč i s instalací. 

Kombinace s fotovoltaikou 

U kombinace s fotovoltaikou je možné náklady za dopravu elektroautem ještě ponížit. Levné nabíjení šetrné k přírodě je tak na dosah ruky každému, kdo chce zvolit pohodlí u nabíjení svého auta ve vlastní garáži nebo před domem. 

Wallboxy jsou vhodné i pro firmy

Pro firmy je častým řešením takzvaný DoubleBox, se kterým se nabíjí dvě vozidla současně, a to při zachování příkonu 22 kW.

Pokud byste si rádi pořídili svůj wallbox, nebo máte ohledně domácích nabíjecích stanic nějaké dotazy, neváhejte se obrátit na Woltair experty, kteří vám rádi pomohou.

Další informace

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.