logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sníh a led je problém! EKOHEAT je řešení!

Nebaví vás odhrnování sněhu? Chcete mít jistotu, že v zimě vyjedete z garáže kdykoliv? V tomto článku je řešení a najdete řešení.

Zima a sníh je krásná věc, ale také spousta starostí s běžným provozem. Snad nikdo nechce mít ve vjezdu nebo na chodníku sníh a led a stále myslet na to, že je potřeba jej odstranit, aby mohl vůbec odjet nebo odjet včas.


Elegantním řešením je automatický topný systém EKOHEAT, skládající se z řídící jednotky EKOHEAT REG 900 s teplotně-vlhkostním senzorem, který automaticky spíná a vypíná topné kabely EKOHEAT CAB 42 vyhřívající pojezdové pásy vjezdu tak, že je odstranění sněhu nejen velmi efektivní ale i ekonomické, protože systém netopí zbytečně a tak šetří provozní nálady.

Celý systém pracuje zcela automaticky. V noci tedy můžete klidně spát a ráno bude vjezd bez sněhu a ledu, stejně tak pokud budete v práci, můžete po návratu domů bez obav zajet po bezpečném vjezdu do garáže.
Plocha vjezdu se zahřívá na teplotu jen lehce nad 0°C, právě tak, aby padající sníh roztával a odtékal z chráněné plochy. Povrchová úprava vjezdu není ničím omezena a můžete si tedy zvolit téměř jakýkoliv materiál. Nejběžnější zámková dlažba, beton nebo žulové kostky jsou ideálním řešením pro dobré vedení tepla k povrchu vjezdu.

Na ochranu vjezdů a přístupových cest je důležité myslet i u veřejných a průmyslových objektů. Příkladem jsou podzemní a nadzemní parkoviště a garáže, nakládací rampy, nebo chodníky a schodiště hotelů, restaurací,..

Dobrou volbou je kombinace s ochranou okapů, kolejnice pojezdové brány nebo potrubí před zamrzáním.

Se všemi zimními problémy vám rádi poradíme a pomůžeme.

Více informací


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.