logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Druhý živý rozhovor (Live Talk) 9. prosince 2021 v 11 hodin

Nedávno zveřejněná environmentální iniciativa EU „Fit for 55“ zdůraznila význam modernizace řešení vytápění a chlazení jako nedílné součásti pro dosažení cílů snižování emisí.

9. prosince 2021 v 11 hodin se na 2. akci živých rozhovorů (Uponor Live Talk) bude konat „skutečná ekologická diskuze“ na téma, co může stavebnictví udělat pro minimalizaci uhlíkové stopy v souvislosti s vytápěním a chlazením.

Mezinárodní odborníci v oblasti HVAC budou toto téma zkoumat z různých úhlů pohledu na základě svých zkušeností v různých oborech:

  • Rozhovor bude moderovat Beat Stettler, ředitel sekce kontroly kvality společnosti Uponor Německo, a Ilari Aho, viceprezident pro udržitelnost a regulační záležitosti společnosti Uponor Finsko
  • Paolo Basso, ředitel pro politiku EHI - asociace evropského topného průmyslu
  • Nikolaj Haaning, vedoucí oddělení pro udržitelnost, vnitřní klima a uvádění do provozu ve společnosti Rambøll

    Co můžete očekávat? Panelovou diskusi o významu čistých dodávek energie, energeticky účinných i nízkoteplotních řešeních vytápění a chlazení, rekonstrukcích a novostavbách a jejich výhodách, omezeních a cílech, jakož i o alternativních opatřeních.

    Zaregistrujte se TEĎ a zúčastněte akce Live Talk ZDARMA: https://uponor-livetalk.com

    Více informací a přihláška zde


    UPONOR, s.r.o.
    logo UPONOR, s.r.o.

    Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.