logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Online správa tepelných čerpadel


Díky systému vzdálené správy lze většinu poruch čerpadla vyřešit velmi rychle, bez nutnosti výjezdu technika.

Nejnovější technologie pronikají i do oblasti tepelných čerpadel, kde usnadňují nejen jejich obsluhu a zvyšují tak uživatelský komfort, ale zároveň umožňují snadnější řešení případných problémů.

O efektivitu a spolehlivost chodu současných tepelných čerpadel se dnes starají moderní technologie, jako je systém vzdálené správy, který usnadňuje případné regulace nebo drobné opravy zařízení. „Naše čerpadla využívají připojení k internetu, což nám umožňuje na dálku monitorovat jejich chod. Náš dispečink sleduje efektivitu jejich provozu a výsledky pravidelně vyhodnocuje. Pokud se stane cokoliv nestandardního, naše servisní oddělení dostane hlášení o chybě. Okamžitě tak vidíme, zda se jedná pouze o provozní odchylku, nebo zda bude nutný servisní zásah,“ popisuje Jakub Tykal, obchodní a marketingový ředitel společnosti ACOND, předního českého výrobce tepelných čerpadel.

Snadný servis

Výrobce tak o případném problému ví často dřív, než sám majitel. Většinu drobných oprav či regulací lze navíc provádět vzdáleně. „Pokud zjistíme jakoukoliv odchylku v provozu čerpadla, většinou nám k vyřešení problému stačí jednoduše upravit parametry, nastavení nebo přehrát software,“ říká Jakub Tykal z ACONDu. Klient tak ve většině případů nemusí čekat na výjezd technika. „Historii o provozu čerpadla zaznamenáváme, což nám usnadňuje odhalení případné závady. Tuto službu navíc poskytujeme zdarma ke všem našim zařízením,“ dodává Jakub Tykal z ACONDu. Tepelné čerpadlo lze navíc připojit do systému chytré domácnosti a ovládat jeho provoz odkudkoliv pomocí aplikace v mobilním telefonu nebo webového rozhraní v počítači.

Více informací


ACOND a.s.
logo ACOND a.s.

Pro každé použití máme vhodné řešení. Nejširší nabídka klimatizací, tepelných čerpadel a podlahového topení. Více než 18 600 instalací klimatizačních a topných systémů. Ceněné know how, 40 let zkušeností v oboru vytápění a vzduchotechniky. Výsledky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.