logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové Uponor Q&E rychlotěsnicí hlavice a Q&E expandér M12 Fuel

Chytré spoje a lepší spolupráce - ať už instalujete řešení pro pitnou vodu, vytápění nebo chlazení, jedině kombinace potrubí Uponor PEX, tvarovek Q&E a nářadí Q&E nabízí prvotřídní instalaci, protože každý komponent byl navržen tak, aby do sebe dokonale zapadal a vytvořil spolehlivý celek.

Reklama

Uponor nabízí pro své potrubí PEX jedinečnou spojovací technologii Q&E (Quick & Easy), která již vyniká rychlostí, spolehlivostí a nákladovou efektivitou.

Přesto se společnosti Uponor podařilo tuto technologii ještě vylepšit. Společnost opět spojila své instalatérské znalosti a zkušenosti jako největší světový výrobce PEX potrubí s odbornými znalostmi Milwaukee, průmyslově uznávaného výrobce přenosného elektrického nářadí. Společně jsme vyvinuli novou sadu rychlotěsnicích hlavic (Rapid Seal Heads) a nový expandér M12 Fuel.

Výsledkem je zdokonalení systému, které nabízí ještě rychlejší proces instalace Q&E od expanze po utěsnění, než kdykoliv předtím.

Uponor Q&E expandér M12 Fuel je vylepšené nářadí s bezkomutátorovým motorem pro až o 20 % rychlejší expanzi. Nové lithium-iontové baterie poskytují delší výdrž, zejména při nižších teplotách. Ergonomický design zajišťuje vynikající rovnováhu i při ovládání jednou rukou. Hodí se pro expandování potrubí Uponor PEX až do průměru 32 mm.

Uponor Q&E rychlotěsnicí hlavice jsou k dispozici pro potrubí o rozměrech 9,9; 16, 20, 25 a 32 mm. Optimalizovaný design zajišťující až o 60 % rychlejší těsnicí spojení potrubí Uponor PEX s tvarovkami Q&E i při nízkých teplotách a rovnoměrná expanze a utěsnění potrubí bez odchylek ve výkonu díky automatickému otáčení hlavice.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.