logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektronická oběhová čerpadla EVOSTA, EVOPLUS a nová microsite

Elektronická oběhová čerpadla se synchronním motorem s permanentním magnetem a frekvenčním měničem jsou vysoce úsporná a přehledně nastavitelná zařízení, která uspoří čas i peníze.


Čerpadla řady EVOPLUS, EVOSTA2 a 3 mohou být použita pro topné a klimatizační systémy v obytných i komerčních objektech, jako jsou kanceláře, bytové domy, nemocnice a školy. Produktová řada EVOPLUS, EVOSTA2 a 3 zahrnuje ucelenou řadu oběhových čerpadel, která jsou vybavena závitovými i přírubovými vstupy až do DN 100 a jsou k dispozici v jednotlivém i zdvojeném provedení.

Tato elektronická oběhová čerpadla se synchronním motorem s permanentním magnetem a frekvenčním měničem zajišťují vysokou účinnost ve všech aplikacích a přináší výraznou úsporu energie. Čerpadlo obsahuje elektronické zařízení pro detekci změny tlaku v systému a automaticky přizpůsobuje výkon, což zajišťuje maximální účinnost s minimální spotřebou energie.
Úsporná elektronická oběhová čerpadla jsou vhodná také pro nahrazení starých třístupňových a konkurenčních oběhových čerpadel, protože májí většinou stejnou stavební délku a připojení.

Spolehlivě vyhledat vhodnou alternativu vám budou nápomocny nové microsite DAB PUMPS čerpací techniky, které také umožňují si prohlédnout konkrétní produkt v mnoha detailech. Dozvíte se přehlednou formou co potřebujete vědět o možnostech instalace nebo konstrukčním provedení a další technické informace.

katalog - oběhová a in-line čerpadla


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.