logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Solidsun na veletrhu FOR ARCH

Stavíte či rekonstruujete a přemýšlíte, jak šetřit za energie? Navštivte ve dnech 21.—25.9. 2021 veletrh For Arch a poznejte všechny výhody vlastní fotovoltaické elektrárny. Přijďte a ptejte se nás.

Fotovoltaické elektrárny jsou nejsnadnější cestou, jak můžete u vás doma využívat obnovitelné zdroje energie. Pomozte světu snížit uhlíkovou stopu a zajistěte svým dětem čistější planetu. Cena elektřiny raketově roste. S vlastní fotovoltaickou elektrárnou máte jistotu, že vás účty za elektřinu děsit nebudou. Elektřinu, kterou si sami vyrobíte, vám totiž nikdo nezdraží. Stanete se více soběstačnými a budete mít energeticky odpovědný dům, který bude pro provoz domácnosti využívat čistou sluneční energii. 

Na našem stánku na veletrhu ForArch si prohlédnete jednotlivé komponenty fotovoltaické elektrárny - takové, jaké jsou, v jejich "životní" velikosti. 

Naši specialisté vám pomůžou sestavit nejefektivnější solární elektrárnu pro vaši domácnost. Fotovoltaiku vám dodáme na klíč. Postaráme se kompletně o vše - od návrhu FVE, přes potřebnou administrativu, vyřízení dotace až po následnou realizaci a zapojení elektrárny do sítě. 

Navíc se dozvíte, jak s fotovoltaikou ušetřit ještě víc. Díky spolupráci se společností Sysel Energie a.s. totiž nabízíme nejférovější výkup přebytků energie. Tak neváhejte a přijďte nás navštívit. 

Najdete nás v hale 4, sektor B, stánek č. 8.

Jsme zde pro vás

  • každý všední den od 10 do 18 hodin
  • v sobotu pak od 10 do 17 hodin

Těšíme se na vás a věříme, že si náš stánek i celý veletrh For Arch užijete, jak se patří.

Více informací


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.