logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Světová novinka RUNPOMETER RM35

Runpotec uvádí unikátní digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35, kterým lze přesně měřit délku kabelů, ale i samostatných žil, lan, trubek nebo hadic o průměru 2-32 mm.

RUNPOMETER RM35 má ochranu proti stříkající vodě a prachu (IP 44) a je extrémě odolný proti nárazu, a proto se skvěle hodí především pro elektroinstalace na stavbách nebo do kabelových skladů, například pro záznamy kabelových délek.

Jeho unikátní upevňovací otevíratelné pouzdro umožňuje nasadit RUNPOMETER RM35 na již natažený kabel. Vodicí adaptéry umožňují velice přesné měření s minimální odchylkou.

RUNPOMETER RM35 má dvě tlačítka, jimiž lze naměřené hodnoty průběžně sčítat. Dále má funkci odpočítávání, kterou lze změřit předem nastavenou délku kabelu. Počítání délky funguje oběma směry. Při dosažení požadované délky se ozve akustický signál.

RUNPOMETER RM35 je vybaven lithium-iontovou baterií s extrémně dlouhou výdrží (trvalý provoz 100 h bez podsvícení). V případě vybití baterie se naměřené hodnoty zachovají. Baterie se nabíjí přes konektor USB-C (obsahem dodávky vč. nabíječky).

RUNPOMETER RM35 lze pomocí popruhu s klipem snadno upevnit k odvíjecímu systému X BOARD XB300 nebo XB 500. Délku popruhu je možné nastavit v rozmezí 750 mm a 1200 mm. Alternativně lze na popruh připojit kotvu, která umožňuje připevnění na všechny běžné odvíjecí systémy.

RUNPOMETER RM35 je spolu s širkou paletou příslušenství bezpečně uložený v praktickém, odolném a stohovatelném kufru RUNPOTEC, který je navíc kompatibilní se systémem Sortim.

U videoprezentace produktu najdete i odkaz ke stažení na produktový list. RUNPOMETER RM35 můžete zakoupit v našem e-shopu.

Videoprezentace a produktový list


EST Elektro-System-Technik, s.r.o.
logo EST Elektro-System-Technik, s.r.o.

Již 30 let působíme na českém trhu a exkluzivně vám nabízíme elektroinstalační materiál, osvětlovací techniku, vzduchotechniku, komunikační systémy a kabely renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska či Itálie, kteří patří ke špičce ve svém ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.