logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Wienerberger představuje revoluční konfigurátor rodinných domů

Jedinečnou možnost zhmotnit si snadno a rychle představy o vysněném domě a získat i reálný pohled na cenu zamýšlené stavby – to nabízí malým soukromým investorům revoluční konfigurátor samostatně stojících rodinných domů.

Pouhý rok a půl trvala cesta od prvních myšlenek k hotovému nástroji, který nemá na českém trhu konkurenci. „Snažili jsme se nabídnout zase o něco více, než je běžné. Přijít s řešením, které bude nejen hezké, ale bude i skutečnou pomocí. A věříme, že si stavebníci náš konfigurátor brzy oblíbí“ říká generální ředitel společnosti Wienerberger Kamil Jeřábek.

Na začátku takřka všech úvah o budoucí stavbě jsou zpravidla tři základní body – vzhled, dispozice a cena. Pro laika je přitom velmi složité vidět je všechny najednou a reálně. „Když investor přemýšlí o svém domě, většinou ví, kolik chce nebo může investovat a má základní představu, jak by jeho dům mohl vypadat. Málokdy ale jde do větších detailů. Jinými slovy, neřeší konkrétní materiály, ale počet místností a celkový vzhled. Reálnou představu o možnostech a cenách už většinou nemá,“ říká Daniel Uskokovič, manažer programu Wienerberger e4 dům, který stál u zrodu nápadu dát prvotnímu uvažování investorů reálné základy.

Na projektu Wienerberger úzce spolupracoval se společností ÚRS, která je zdrojem materiálových a cenových vstupů pro rozpočtáře drtivé většiny stavebních firem. To umožnilo zařadit do konfigurátoru širokou paletu produktů s cenami vždy aktuálními. A vedle značek z rodiny Wienerberger, tedy Porotherm, Tondach, Terca či Semmelrock, se zapojili i lídři ve svých segmentech, například Baumit, Vekra, Velux či Schiedel. Všichni jsou zárukou kvality.

Konfigurátor vašeho vysněného rodinného domu


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.