logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete regulovat intenzitu světla v místnosti? Nahraďte spínač stmívačem

Jasné osvětlení místnosti se hodí, pokud potřebujete dobře vidět na to, co děláte. Jsou ale chvíle, kdy by se hodilo intenzitu světla snížit. K tomuto účelu slouží praktické stmívače.

Jasné osvětlení místnosti se hodí, pokud potřebujete dobře vidět na to, co děláte. Jsou ale chvíle, kdy by se hodilo intenzitu světla snížit. K tomuto účelu slouží praktické stmívače.

Chcete se večer dívat na televizi, ale přitom nemít v místnosti tmu? Nebo chcete navodit jemnou večerní atmosféru? Pak si pořiďte stmívače, pomocí kterých můžete regulovat intenzitu osvětlení na připojených světelných zdrojích.

Více či méně světla? Se stmívačem si nastavíte osvětlení raz dva
Stmívací vypínač, nazývaný stmívač, je velmi praktický. S jeho pomocí si můžete nastavit osvětlení z plného jasu až po decentní osvětlení. Vše, co potřebujete, je stmívatelné osvětlení a k němu vhodný stmívač.

Jak stmívač funguje?
Velmi často se setkáte s otočným stmívačem, kde se intenzita osvětlení reguluje otáčením kolečka nebo se stmívačem, kde intenzitu svícení nastavujete přidržením dotykového panelu.

Stmívače mohou být integrované přímo ve svítidle a mohou fungovat zároveň jako vypínač nebo mohou být externí. S těmi se ale nedají propojit všechny typy osvětlení. Poradit s nákupem stmívače vám mohou v obchodě Tympol Plus, kde mají s tímto typem elektroinstalace zkušenosti.

Tipy na moderní stmívače
Hledáte elegantní stmívače osvětlení, které stylově zapadnou do vaší domácnosti? Sáhněte například po otočném stmívači 230 V z kolekce Opál-chrom nebo po moderně pojatém otočném stmívači z řady Magic-dřevo. S příjemnými stmívači si budete moci nastavit osvětlení tak, jak budete aktuálně potřebovat.

Nabídka stmívacích vypínačů


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.