logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Efektivní řešení tepelných mostů hledejte na stánku PROPASIV

Společnost PROPASIV, český dodavatel moderních řešení tepelných mostů a speciálních izolací, nabídne, v rámci svého stánku, konzultace návštěvníkům Stavebního veletrhu on-line, 14.-16. května.

Na specialisty PROPASIV se návštěvníci veletrhu mohou obrátit s nejrůznějšími dotazy v rámci širokého zaměření firmy v oblasti přerušení tepelných mostů. Od kotvení lehkých stavebních prvků až těžkých konstrukcí do zateplovaných fasád, které řeší v podstatě každý stavebník (například stříška nad vchod domu, venkovní osvětlení, pergola a další) až po méně časté nebo i speciální požadavky plynoucí z architektonického záměru nebo omezení na stavbě. V galerii návštěvníci uvidí řadu realizací, které mohou být inspirací i návodem, jak správně řešit přerušení tepelných mostů právě na jejich domě.

Firma nabízí jak řešení standardizovaná, tak speciální. Každá stavba má svá specifika, a proto je vhodné použití produktů PROPASIV® se zástupci firmy nejprve prodiskutovat. Velkou pomoc stavebníkům nabízejí i videa na PROPASIV YouTube kanálu.

Odborníci PROPASIV si, díky moderním produktům z portfolia firmy, dokážou poradit i s náročnými anebo novými stavebními situacemi. Příkladem je oblíbený prvek současné architektury – velké prosklené stěny a průchod z interiéru na terasu v jedné rovině (bez nutnosti schodu). Využití produktů PROPASIV® Tepelněizolační profily a VakuPRO – vakuová tepelná izolace umožní budoucím obyvatelům postavit svůj dům bez zbytečných kompromisů. Požadovaný tepelný komfort mají s řešeními PROPASIV® zajištěný.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.