logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Systém vytápění s čerpadlem je nezbytnou součástí pohodlné domácnosti

Pohodlí je pro vaše zákazníky důležité, to je zkrátka fakt. Proto je pro ně spolehlivost systému vytápění zásadní. Mnoho otopných soustav je ale nevyvážených, což způsobuje nerovnoměrnou distribuci tepla v soustavě a způsobuje nespokojenost obyvatel domácnosti.

Čerpadla v nich instalovaná často pracují s příliš velkou spotřebou energie a to zase stojí spoustu peněz navíc a zatěžuje to životní prostředí.

Výměnou starého oběhového čerpadla můžete ušetřit až 75% jeho spotřeby energie. A teď si představte, jaký rozdíl pak v účtech za elektřinu uvidí zákazníci. Zjistěte více o našich řešeních těchto problémů a podívejte se, jak pro zákazníky zajistit snadnou optimalizaci.

ALPHA2 nabízí pohodlí a účinnost

ALPHA2 je oběhové čerpadlo pro použití převážně v domácím prostředí nabízející nejvyšší energetickou účinnost na trhu a umožňující širokou škálu provozních režimů a nově také možnost hydronického vyvážení otopných soustav. ALPHA2 nabízí vysokou spolehlivost i v těch nejnáročnějších systémech.

Vhodné pro:
  • Vytápění komerčních budov
  • Cirkulace teplé vody v komerčních budovách
  • Cirkulace teplé vody v domácnostech
  • Vytápění v rodinných domech
  • Vytápění v průmyslu

Čerpadla Grundfos ALPHA2 jsou vysoce účinná oběhová čerpadla určená pro topné a klimatizační systémy. Čerpadlo je vybaveno funkcí AUTOADAPT, která automaticky přizpůsobuje čerpadlo požadavkům systému na optimální pohodlí a nejnižší spotřebu energie.Jednoduché uvedení do provozu.


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.