logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Spolupracujte s námi!

Přidejte se k rostoucí rodině programátorů a projektantů, kteří oceňují unikátní rodinu softwaru Merbon, ucelenost systému pro řízení budov a získejte konkurenční výhodu.

Pro další rozvíjení našich aktivit hledáme spolupracující firmy – distributory systémů, systémové integrátory a projektanty.

Přidejte se k rostoucí rodině programátorů a projektantů, kteří oceňují unikátní komunikační vlastnosti podstanic Domat, a získejte konkurenční výhodu.

Pokud jste zvyklí na jiný řídicí systém, využijte ve svých projektech pokojová čidla, ovladače a regulátory s otevřenou komunikací Modbus RTU nebo BACnet.

Nabízíme školení a individuální konzultace zdarma, krátké dodací lhůty (výroba je v České republice), možnost zákaznických úprav a ovladačů s vlastním logem.

Projektanti uvítají možnost kontroly zapojovacích schémat zdarma a pravidelnou spolupráci s obchodním oddělením jednak honoráři za projekční práce, jednak na bázi provizního systému podle realizovaných projektů.

Pro další informace prosím kontaktujte produkty@domat.cz


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.