logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Co na Vás čeká na on-line veletrhu TZBexpo?

Virtuální expozice, videohovory, chaty a živý doprovodný program. To vše zdarma a bez registrace.

Aquatherm Nitra 2021 virtuálně od 23. do 26.2.2021 jako TZBexpo

V tradičním únorovém termínu Aquathermu Nitra proběhne virtuální veletrh TZBexpo s prvky klasického veletrhu jak v prezentační, tak i konferenční části.

Součástí virtuálních expozic budou nejenom firemní novinky, soutěže pro návštěvníky, ale i instruktážní videa, webináře a veřejná školení, nebo naopak uzavřená setkání pro vybrané klienty včetně online obchodu svých produktů pro B2B partnery. A protože si návštěvníci nebudou moci výrobek "osahat" osobně, přes mobilní telefon prostřednictvím rozšířené reality je bude možné v poměru 1:1 vizualizovat v reálném plánovaném prostoru jejich budoucího umístění.

Můžete se také těšit na čtyři dny celodenních živých vystoupení streamovaných z bratislavského a pražského studia. Patronaci nad slovenskou části doprovodného programu převzal prof. Ing. Dušan Petráš, PhD., mentor slovenského oboru TZB. V Čechách se čtvrteční a páteční část uskuteční tradičně v režii Ing. Dagmar Kopačkové, Ph.D. a v kooperaci s jí vedeným odborným portálem www.tzb-info.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.