logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Trane Rental Services - Pronájem suchých chladičů

Trane Rental poskytuje možnost pronájmu suchých chladičů pro náhradu nebo posílení zdroje chladu v zimním období při využití minimální elektrické energie a poskytují až 500kW chladicího výkonu.

Trane Rental poskytuje možnost pronájmu suchých chladičů pro náhradu nebo posílení zdroje chladu v zimním období. Bezkompresorové chladicí stroje spotřebují minimální elektrickou energii a poskytují 250kW nebo 500kW chladicího výkonu v závislosti na provozních parametrech.

Suchý chladič využívá teploty okolního vzduchu pro schlazování média. Například pokud máte požadovaný teplotní spád chlazené vody nebo glykolu 15°C/20°C a okolní venkovní teplota je přibližně 5°C, tak na místo využívání kompresorových chladičů můžete využít suchý chladič. Jelikož spotřebuje elektrickou energii pouze na ventilátory, tak ušetříte finance za elektriku a zároveň snížíte GWP ve Vašem závodě.

Trane Rental services disponují základními velikostmi strojů o výkonu 250kW a 500kW.

Pronájem je služba, které může obsahovat dodání vč. instalace na klíč. Tedy dokážeme propojit chladicí jednotku s vaším okruhem a dodat veškeré potřebné příslušenství jako jsou hadice, akumulační nádrž, čerpadlo a elektrický kabel a k tomu dopravu vč. vykládky a následně nakládky.

V případě zájmu o nezávaznou nabídku nebo více informací nás kontaktujte.

Trane ČR s.r.o.
E: rental@trane.com
M: +420 702 212 196

Váš Trane Rental Team


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.