logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dočasné rozšíření kapacit školy či školky

KOMA Rent nabízí dočasné řešení pro MŠ a ZŠ formou pronájmu modulů.

Příkladem může být Mateřská škola v Měšicích, která koncem října zahájila provoz nové třídy. Z původní kapacity 52 míst má nyní k dispozici 76 míst. Díky navýšení kapacity se poprvé od roku 2008 podařilo přijmout všechny přihlášené děti. V minulých letech bylo z kapacitních důvodů odmítáno přibližně 20 dětí ročně.

Třída s andělíčky

Detašované pracoviště mateřské školy zahrnuje kromě třídy a sociálního zařízení pro 24 dětí i zázemí pro učitele a plně vybavenou výdejnu pro ohřev a servírování jídel. Jídla bude dovážet cateringová služba vzhledem k tomu, že kapacita kuchyně ve stávající budově MŠ neumožňuje její využití i pro novou třídu.

Provedením jde o dočasnou montovanou stavbu ze stavebních kontejnerů, kterou si obec pronajala od společnosti Koma Rent. Interiérové vybavení vznikalo ve spolupráci s architekty a paní ředitelkou Pokornou dle letitých zkušeností z praxe. I přes dočasnost stavby na 3 roky byla interiéru věnována maximální péče. Tři roky jsou z hlediska dětí jejich celý školkový život. Také proto byl ke spolupráci přizván oceňovaný animátor a ilustrátor knih pro děti Lukáš Urbánek, který celý prostor oživil kresbami poletujících andělíčků. Ti dětem slouží jako navigace a pomoc s jednotlivými aktivitami - hygiena, malování, čtení, obouvání.
KOMA MODULAR s.r.o.
logo KOMA MODULAR s.r.o.

Pomůžeme Vám vybudovat rychle a kvalitně kanceláře, prodejny, ubytovny, hotely, restaurace, školy, mateřské školky, bytové domy, komunální výstavbu, šatny, domovy důchodců, studentské koleje apod. Vyrábíme budovy prefabrikovaným způsobem, kdy 80 - 90 ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.