logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inteligentní zvyšování tlaku v domovním rozvodu vody

Zvyšující se požadavky na komfort dodávky pitné i užitkové vody nutí investory, stavebníky i uživatele čím dál více používat inteligentní automatické vodárny/stanice s konstantním a stabilním tlakem.

Reklama

Nízký nebo kolísající tlak ve vodovodu vede ke špatné funkci mnohých průmyslových i domácích zařízení, sprchou počínaje a například technologií filtrace vody konče. Mnozí z uživatelů jsou pak postaveni před potřebu řešení takovéto situace. Nějaké čerpadlo bez jakékoli regulace, nebo klasická vodárna s velkou tlakovou nádobou problém zpravidla nevyřeší, ale může ho i zhoršit. Tato řešení se pak vyznačují množstvím posléze doplňovaných "vylepšení", jako jsou pojistné nebo redukční ventily, obtoky, clony, apod.

Ideálním řešením je plynulá regulace, která přináší především vyrovnaný a stabilní tlak. Nezanedbatelné je však také výrazné snížení celkového hluku, prodloužení životnosti zařízení, odstranění vodních i elektrických rázů do příslušných sítí. Z posledně jmenované výhody plyne nejen odstranění nepříjemného kolísání tlaku vody, ale i úspora vstupních nákladů ušetřených za velkou tlakovou nádobu a úspora prostoru potřebného pro klasickou vodárnu.

EcoSmart dodává uživatelům osvědčené jednočerpadlové posilovací vodárny EcoPress s profesionálními frekvenčními měniči v optimalizovaných výkonech pro různé průtoky a úrovně zvýšení tlaku. Robustní celonerezová čerpadla a kvalitní frekvenční měniče významně prodlužují životnost zařízení a snižují náklady na údržbu. V e-shopu si jednoduše vyberete podle podle počtu zásobovaných osob a podle požadované úrovně tlaku. Pokud chcete poradit, napište nám a my Vám zdarma a bez závazků navrhneme optimální řešení pro Váš dům.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.