logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dálkově ovládané „chytré“ kotle na biomasu HAMONT 40–500 kW

Dnes už si nedokážeme představit audiovizuální techniku či automobily bez dálkových ovladačů a život bez chytrých telefonů. Stále se snažíme mnoho procesů automatizovat.

Reklama

I díky tomu vznikly „chytré“ kotle, které dokážou vyhodnocovat stav spalovacího procesu, parametrů vytápěné soustavy a komunikovat se svým „pánem“. Je již samozřejmostí mít v automatickém kotli naprogramovanou řídící jednotku a přesto je komfort obsluhy u kotlů velmi rozdílný. Některé kotle je nutné ovládat přímo z terminálu kotle na nepřehledných řádkových displejích, jiné komunikují s uživatelem prostřednictvím sítě internet i sítí mobilních operátorů na graficky zdařilých barevných prostředích se srozumitelnými pohyby v menu a umožňují tak nejvyšší komfort obsluhy.

Automatické kotle HAMONT spalující dřevní štěpku, drcené dřevo, hobliny, měkké brikety či pelety a splňující přísná evropská kritéria ekodesign patří k té druhé skupině kotlů v celém svém portfoliu výkonů od 40 až po 500 kW. Díky této technické vymoženosti není potřeba zajišťovat stálou obsluhu a je možno kotle monitorovat na dálku i měnit parametry spalovacího procesu. Tyto vlastnosti jsou využity rovněž při řízení vytápění z dispečinku u zákazníků s více kotelnami. Pojďte s námi budovat moderní kotelny 21. století!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.