logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová platforma Mendix pro vývoj aplikací a snadný přístup k podnikovým datům

Nová platforma Mendix pro vývoj aplikací a snadný přístup k podnikovým datům, foto Siemens
Nová platforma Mendix pro vývoj aplikací a snadný přístup k podnikovým datům, foto Siemens

Siemens představil novou low-code platformu Mendix, ,která přináší zákazníkům inovativní služby a umožňuje snadnější rozhodování na základě podnikových dat.

Snadnější rozhodování na základě provozních dat

Hlavním cílem digitální transformace je automatizace výroby, která může být zpomalena kvůli vzdálenosti (fyzické i organizační) mezi jednotlivými částmi výrobního řetězce. Nová platforma Mendix Industrial Edge umožňuje operátorům výroby vytvářet vlastní aplikace na low-code platformě Mendix, která běží lokálně jako Edge Apps a shromažďuje data. Operátoři mají téměř v reálném čase přístup k rozličným přehledům a statistikám a vytvářejí optimalizované pracovní prostředí koncovým uživatelům.

Společnost Siemens představila službu Mendix Data Hub, aby zákazníkům umožnila přístup k datům, pomohla jim v jejich interpretaci, využití a správě a využila je při vývoji software aplikací, řešení business intelligence a dalších aplikacích založených na datech. Ve spojení s vývojovou low-code platformou Mendix může služba Mendix Data Hub pomoci společnostem významně snížit dobu dodání aplikací, vzhledem k tomu, že vývojáři tak neztrácejí čas hledáním správného zdroje či vlastníka dat, nebo kontrolou volání API rozhraní a zajišťováním přístupu k potřebným datům.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.