logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Světový veletrh CANTON IMPORT/EXPORT FAIR

Sdružení Governance Institute ve spolupráci s organizátorem největšího světového veletrhu CANTON IMPORT / EXPORT FAIR zorganizovalo dne 30. září 2020 VIP představení 128 a zároveň prvního online konání veletrhu.

Reklama

Akce se za Českou republiku zúčastnilo 50 vybraných společností. Úvodního slova se ujali jak zástupci Cantonského veletrhu, tak zástupci Svazu průmyslu a dopravy ČR. Pan Pavel Fára z mezinárodní sekce potvrdil zájem Svazu průmyslu v podpoře českých exportních příležitostí a uvítal možnost navštívit Cantonský veletrh alespoň online.

Veletrh se letos bude konat od 15. do 24. října a bude poskytovat nepřetržité online služby pro propagaci produktů, setkávání a obchodní jednání, což umožní čínským i mezinárodním podnikům zadávat objednávky na dálku. Návštěvníci můžou najít své partnery a produkty v 50 výstavních sekcích, které pokrývají 16 hlavních kategorií: elektronika a domácí elektrospotřebiče; Osvětlovací zařízení; Vozidla a náhradní díly; Hardware a nástroje; Stroje; Stavební materiál; Chemické produkty; Zdroje energie; Spotřební zboží; Dárkové předměty; Textil a oděvy; Obuv; Domácí dekorace; Kancelářské potřeby, kufry a tašky a rekreační produkty; Jídlo; Léky, zdravotnické prostředky a výrobky pro zdraví.

Hlavní pavilon pak nabízí 6 kategorií: Elektronika a domácí elektrospotřebiče; Stavební materiály a hardware; Strojní zařízení; Jídlo pití; Domácí potřeby; Tkaniny a domácí textil.

S využitím pokročilých informačních technologií zavedli organizátoři na oficiálních webových stránkách online výstavní platformu. Asi 25 000 vystavovatelů, kteří mají své stánky již potvrzené, se zobrazí online podle svých výstavních sekcí. Organizátoři poskytují nepřetržité online služby pro všechny návštěvníky.

Další informace naleznete na adrese: www.govin.org, případně u kontaktní osoby: Jiří Vančura (vancura@govin.org)

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.