logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Mobilní elektrocentrály od Zeppelin CZ nahradí dodávky elektřiny v případě katastrof

Ačkoli je energetická síť v České republice v dobrém stavu, musíme být při-praveni i na krizové scénáře. Základní služby a instituce musí zůstat v chodu i v případě, že dojde k nějaké nenadálé události. Správa státních hmotných re-zerv pro tyto případy disponuje kontejnerovými záložními zdroji dodanými společností Zeppelin CZ.

Výpadky proudu během živelných katastrof a dalších nenadálých událostí dokážou nahradit mobilní elektrocentrály. Správě státních hmotných rezerv je dodala divize Energetické systémy firmy Zeppelin CZ. Elektrocentrály jsou navržené tak, aby se daly snadno a rychle převést na místo potřeby. Nenahradí sice dodávku energie do celého města, ale vystačí pro napájení samostatných objektů nebo skupin objektů, jako jsou třeba nemocnice.

„Správa státních hmotných rezerv se významnou měrou podílí na zajištění věcných zdrojů potřebných pro řešení krizových situací. Prostředky pro zabezpečení náhradních zdrojů ener-gie mezi důležité věcné zdroje rozhodně patří. Proto jsou na základě požadavků ústředních správních úřadů spolehlivé záložní zdroje součástí našich pohotovostních zásob,“ říká Mgr. Vít Kunický ze Správy státních hmotných rezerv.

Více informací v článku na webu firmy Zeppelin.


Zeppelin CZ s.r.o.
logo Zeppelin CZ s.r.o.

Společnost Zeppelin CZ s.r.o., výhradní prodejce stavebních strojů a zařízení Cat® pro Českou republiku, dodává na český trh širokou škálu stavebních, zemních, zemědělských a důlních strojů amerického výrobce Caterpillar. Je také dodavatelem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.